dilluns, 28 de febrer del 2011

VII cursa interclubs Barcelona (CRONICA)

Aquest diumenge tocava competir prop de casa, concretament a poc més de vint minuts.
Toca matinar perquè la sortida era a les 09.00h o sigui que a les 08.00h comença l´inscripció. Donat que la cursa coincideix amb la del Vendrell i la d´olot, tot fa pensar que la quantitat de corredors estarà repartida entre les tres cites.

A linea de sortida puntuals, 60 corredors per fer les 25 voltes al circuit amb sprints puntuables cada 5 voltes.

Es dona la sortida i en Raul Cruz estira el grup en la primera de les mil vegades que ho farien entre ell i el seu company d´equip.

La cursa va molt ràpida, el circuit ho permet i a priori no sembla perillós al ser un rectangle amb cuatre revolts més o menys sencills que en total no arriva als 2km.
D´inici se succeeixen els atacs però ningún cualla.

Per la megafonia es avisen que la següent volta es puntuarà el primer sprint. No se que fer, al final em decideixo a disputar i faig segon per davant d´en Raul Cruz i per darrera d´un corredor que no conec però que s´ha marcat un sprint que ens ha remuntat a tots dos.

A partir d´aleshores es forma l´escapada bona del dia en la que marxen en Banyeres, Escolano i Nevado, que ja no els tornariem a veure fins meta.
A la volta 15, sense punts a disputar, noto com algú m´enganxa per darrera i no anem a terra de miracle!! El molt animal va col·locar la seva roda davantera entre el la meva bici i la meva cama. Intentant sortir de l´embolat va començar a moure la roda del davant contra la meva cama i durant uns cinc segons que va estar cremant-me literalment el bessó, em va deixar la cama feta un nyap..
Aquest és el petit record que m´ha quedat de la cursa, sembla mentida el que pot fer una roda fregant en una cama.. a part de l´aixecada de pintura del cuadre, es clar.

Quan aconsegueixo "escapar" de la trampa, altres corredors em comencen a avisar de que el tancament de la roda del darrera el porto obert, el primer que penso és: No he caigut però la cursa per mi ja s´ha acabat.. Sense pensar-mo dos cops m´aturo, em baixo, tanco la roda, em torno a pujar i.. Al fons el pilot va s´escapa a mil per hora!! Em tiro mitja volta a tope i aconsegueixo enllaçar novament, bufff... Quina escalfada!!

Em recupero com puc i em preparo per l´sprint final del grup, tenint en compte que els tres escapats es jugaran la victoria de cursa.

A la darrera volta ho han probat dos corredors en solitari, però no aconsegueixen agafar prous metres al grup i dedueixo que amb l´sprint llençat els recuperarem.

Arriba la llarga recta de meta i sense pensar-mo llenço l´sprint on de camí ens menjem als dos que van davant del pilot.

Miro pels cantons i ningú m´avança, la linea de meta s´acosta i això pinta bé. A pocs metres de la linea en Raul em va recuperant metres, ens posem en paralel i disputem plegats un sprint ajustat que inclús fa que ens toquem perillosament sense voler.
El Raul imposa la seva força i guanya l´sprint del grup per pocs centímetres, jo faig segón.
Ha estat un sprint disputat, gaudit i ens felicitem.

Per davant nostre l´Escolano i en Banyeres s´han disputat la cursa i la victoria ha estat pel primer. De totes maneres, bravo Albert, un carrerón!!! En Nevado fa tercer de cursa i segon Ma30.

La meva sorpresa: Avans de l´entrega de premis em trobo amb el Raul i la conversa és aquesta:

Raul: Ostias tio, si no llego a hablar con el arbitro te descalifican!!
Jo: Como??
R: Si, decian que me has empujado en el sprint.
Jo: Peró que dices??
R: Si, eso les he dicho yo, que el que remontava era yo, que sin querer nos hemos tocado pero que el sprint ha sido limpio por las dos partes.
Jo: Estoy flipando, lo dices en serio? A mi nadie me ha dicho nada! Es que te he cerrado o algo?
R: No en serio tranquilo, quando nos hemos saludado al cruzar meta se deben haver pensado que te estava echando la bronca o algo.. La próxima vez deberian preguntar-nos a nosotros antes..

Això és de jutjat de guardia, com diria aquell..
Bé, anècdotes a part i pendent de la classificació oficial, penso que vaig fer 5è absolut i 3r Ma30.

Per cert, el Borràs Senior va correr la primera de la temporada al Gran Premi Inaguració de veterans i va fer 1r V60 amb un dit trencat.. i pendent de començar la rehabilitació de la ma aquest dimarts!

Aquest cop no hi ha fotos de la cursa, he trobat a faltar la Julie i a la resta del team!!!

dissabte, 26 de febrer del 2011

Demà cap a Barcelona!

Dades de la prova

  • Categoria/es: Carretera - Socials
  • Dia: 27-02-2011
  • Hora: 09:00
  • Població: BARCELON
  • Direcció: PG. GARCIA FARIA/ LATERAL CINTURO LITORAL
  • Quilómetres: 45.0 km
  • Organitzador: PROVENÇALENC, CLUB CICLISTA
  • Observacions:
    SORTIDA: PG. GARCIA FARIA/ LATERAL CINTURO LITORAL
    TIPÙS: CIRCUIT URBÀ DE 45 QM.
  • dimecres, 23 de febrer del 2011

    Cursa de l´Estartit (CRONICA)

    Com més val tard que mai, aquí va la crònica del que va ser la meva cursa de diumenge a l´Estartit.
    El dia va començar dissabte, ja que per evitar haver de matinar en excés, vaig fer nit a 3 km´s de meta.
    La familia al complert no es va voler perdre la cursa, tot i la pluja que amenaçava..
    El diumenge es va llevar amenaçant pluja, tot i que fins última hora tenia l´esperança de que quedés en un dia ennuvolat..
    Diumenge era un dia especial, ens juntavem quasi tot el team per gaudir de la cursa i posteriorment gaudir d´un dinar en una masia propera a meta.
    A linea de sortida pocs més de 160 corredors que voliam desafiar els nuvols.
    Tret de sortida i a partir del km 1 aproximadament ja plovia.. La sortida com sempre a mil per hora, se succeixen els atacs i tothom vol estar ven col·locat de cara al terreny trenca-cames que els de l´organització ens han preparat.
    En Javi super actiu ho prova d´inici, contacta amb un escapat que no volia companyia (la gent va sobrada..).
    La pluja ho torna tot molt perillós, els repetxons es continuen i poc a poc el pilot va perdent unitats, tot i això la gent s´agafa fort al manillar i aguanta.
    De sobte i sense saber molt bé perquè, un Mosso s´equivoca i fa que en una cruïlla els primers del pilot haguem de fer cua i girar per tornar a recuperar la cua del pilot... Aaaayyyy.... Bé, coses que passen..
    La cursa es fa monònota i es repeteixen els atacs dels més forts que fan que el pilot s´estiri cada cop més fins que s´arriva a la pujada de Rupià (que es fa al revés que la setmana passada), a uns 15km´s a meta. En aquest moment qui ho volia provar en solitari dona pas als que ho volen provar en una volatta quasi segura, només queda planejar i baixar fins a meta.
    El pilot enfila cap a meta a un ritme diabòlic, com sempre guanyar una posició capdavantera està caríssima en aquestes alçades de cursa. Jo m´afianço dels 25 primers però amb el ganxo. La meva posició no es bona, vaig pel cantó esquerre i l´aire entra per allí. Ja no hi ha temps per modificacions, aquest serà el meu lloc fins a meta.
    A pocs km´s en Morales arrenca la moto i sense que ningú pugui fer res salta del grup i no s´espera a l´sprint. En Javi es col·loca davant del pìlot i tira amb totes les seves forces per neutralitzar els escapats, però la cursa ja va superllençada. De totes maneres, moltes gracies Javi!!
    Sense saber molt bé on està situada la linea de meta, em deixo portar per l´sprint.
    Quan arrenca la volatta jo estic sobre el 23 del grup, el toro ja m´ha pillat i poca cosa ja es podrà fer.. Arrenco un sprint bastant descafeïnat de forces que em permet no perdre cap posició però tampoc guanyar-ne cap.
    Faig meta el 23 del pilot, 28 absolut i 9è Ma30.
    Acabat d´arrivar a meta, la cara reflecteix el que va ser la cursa...
    Amb l´Amat analitzant la foto-finish..
    No marxo de l´Estartit amb les butxaques buides, aquesta cursa m´ha ensenyat coses noves i m´ha deixat veure algunes coses que potser avans no veia. M´ho he passat molt bé en cursa tot i que degut al recorregut trencacames i la puja s´ha fet una cursa dura de veritat.
    - L´Amat Airtigas s´ha marcat un sprint pata negra i ha volat per damunt de molts, poguent-se classificar el 15 absolut! Bravo boss com es nota que la maquina es va afinant!
    - En Javi a estat com sempre super valent i ho ha tornat a provar mil cops!
    - L´alegria del dia ens l´ha donat l´Albert, que s´ha marcat una arrivada a lo bèstia que li ha donat la primera posició Senior per davant de l´Albert Sanchez, que sempre ha estat molt actiu i per davant de cursa.
    - El Quim ha complert amb nota alta i ha carregat les bateries d´energia positiva de cara a la següent cursa.

    - En Gonzalo ha entrat amb el grup capdavanter demostrant que està fort i que li queda molta metxa que ensenyar.
    - En Xavi com sempre al grup del davant esperant el seu moment, molt bé també!
    - Com sempre, la Julie va estar al peu del canó amb la seva càmera de fotos i entre ella i la Stellina ens van carregar les piles avans i després de cursa. Gràcies també!
    Foto de familia al podi on la Carme Mas (presidenta FCC) va voler compartir amb nosaltres la foto i el dinar a la masia. Tot un privilegi!!

    La Judith també va celebrar la victoria de l´Albert Giol i la del team!

    La classificació de la cursa aqui.


    Després de cursa, que millor que ajuntar-se el team amb la familia i reposar forces?

    Aquesta és una petita mostra del tiberi!
    Com sempre, podeu veure un super reportatgefotogràfic de la cursa a diegoweb.net.

    divendres, 18 de febrer del 2011

    La següent a l´Estartit!

    Aquest diumenge nova cursa a l´Estartit.
    Aquesta servirà per seguir en la linea de competició i a més, per acabar de conèixer la resta de companys del team que encara no em coincidit en d´altres curses.

    Espero poder seguir en la bona linea de les darreres curses i juntament amb els companys del team poder gaudir de la cursa, el principal objectiu de tot plegat.

    Les dades de la prova son:

    Dia: 20-02-2011
    Hora: 10:00
    Població: L'ESTARTIT
    Direcció: C/ESGLESIA 10
    Quilómetres: 70.0 km
    Organitzador: IMPULS MEDES BIKE,CLUB CICLIST
    E-mail organitzador: impulsmedesbike@gmail.com
    Web organitzador: http://www.impulsmedesbike.com/
    Telèfon del club: 672218915
    Telèfon de contacte de la prova: 672218915

    dimarts, 15 de febrer del 2011

    La Bisbal d´Empordà (CRONICA)

    Aquest passat diumenge es va disputar a La Bisbal una nova edició de la ja coneguda cursa social.

    Toca matinar per anar a correr, a les 06.15h toca (per primer cop) el meu despertador.. Al tercer cop aconsegueixo posar els peus a terra.

    De camí una boira que feia por! Espero que això escampi si no ho tenim magre..

    Un cop a la Bisbal es nota més fred que pel Vallès Occidental. Faig l´inscripció, trobo a en Javi Puit i amb en Toni Tirado ens refugiem darrera uns cafès i tallats.

    Poc a poc va arrivant tothom i es nota ja un ambient ciclista de primera!

    Sortida programada per les deu que es retrassa una mica, quasi fins dos quarts. Finalment es dona el tret de sortida a dos cents corredors que és el limit permès, penso que algún es va quedar fora de cursa.

    Amb l´Amat alliberant tensions avans de cursa.

    Primers compassos de cursa a mil per hora, tothom vol estar davant i la gent t´avança per on es pot i per on no es pot també, no triga en arrivar la primera de les mil caigudes que va haver-hi..

    Durant la cursa aprofito per saludar en Xavi, que no ens haviem vist encara, se´l veu bé i comode entre els mil colors que composen el gruix del pilot.

    Llargues rectes precedeixen les dues pujades del dia, la primera mes exigent que la segona, tot i que ja se sap, no és la pendent si no la velocitat la que endureix les pujades.

    En la primera volta em limito a col·locar-me el més endevant del grup possible a la güait de que no hi hagi algún tall i em quedi fora de la cursa tontament. Primer pas per meta i penso que l´arrivada serà dura, la carretera és força ampla i hi haurà molta gent a disputar l´esprint.

    La segona volta el vent encara apreta més que a la primera i es forma una filera de un que fa que molts decideixin que la cursa ja ha acabat per ells. En una de les rotondas en Morales em xiula i fent-me un gest amb els dits em fa saber que no es troba a gust al grup i que marxa. Ja no el tornaré a veure fins creuar meta.. Quin crack!!

    La pujada a Rupià em col·loco per davant per evitar talls innecessaris i sense adonar-me´n un grupet d´uns 6 corredors hem agafat uns 15 metres al pilot. Llàstima que d´aquests sis tres son de l´Esteve i donat que porten un de l´equip per davant la cosa queda en res.

    Ja que hi estic em quedo per davant. Se succeeixen els atacs i tothom vol marxar a buscar els escapats.

    No sé en quin moment en Javi aconsegueix saltar del pilot i sol, contacta amb el grup capdavanter!! Quina exhibició, això només ho fan els grans! Bravo Javi!

    La segona pujada la faig al davant del grup trovant-me força a gust, en David Pua no para de provar-ho sense fortuna, un lluitador!

    Un cop coronada la segona pujada només queda la baixada i meta a uns 15 km´s! El pilot pren la forma de fletxa que ja no abandonarà. El nerviosisme de tota la cursa s´accentua i tothom vol començar a estar davant. Jo procuro mantenirme dels deu primers, però tant estàs el quart com de sobte estàs el vint-i-cinc. Fem el gir a la dreta i entrem a la carretera que ens guiarà fins a La Bisbal, deuen quedar uns 3.5km´s a meta. Això ja està enfiladissim i mantenir-se al davant es realment una lluita de colzes, espitjades i de quan en quan a algú se li escapa "el nom del porc".. La meva roda davantera pateix un parell d´enganxades de radis pels dos cantons.

    Un quilòmetre a meta i això és una loteria, tant bon punt tinc espai com em trobo tancat totalment pels dos costats. De sobte recordo les paraules del boss "Joan Manel, a la volatta col·locat el més a l´esquerra possible.." i poc a poc així ho faig.

    Amb les mesures agafades i amb la goma del tiratxines a punt, quan començo l´arrencada sento per darrera que l´Amat em crida "per l´esquerra i gasssss!!!!!" Remunto remunto remunto i aconsegueixo pujar fins a la tercera posició del pilot, META!!!
    Pere Fernandez de l´Esteve es va endur l´esprint del grup.

    Al final 14è de la general i 5è Master30. La Classificació aquí.

    En Javi s´ha marcat un carrerón i encara ha guardat forces per l´arrivada, ha fet 4rt del grup de 8 que anaven. Finalment 7è de la general i 2n master30!! Em quedo sense paraules, a aquestes alçades de cursa saltar del pilot i enllaçar amb l´escapada es per treure´s el barret.

    L´Amat entra a pocs metres meu en 7è lloc master 30 rebossant classe per tots cantons.

    En Xavi ha perdut algún minutet per culpa d´una ditxosa caiguda, llàstima!! Tot i així s´ha refet i a continuat en cursa! Molt bé!

    En Quim ha demostrat la seva valentia aguantant més de mitja cursa amb el grup amb els pocs poquíssims quilòmetres d´entrenament que ha pogut fer aquest anny.

    Amb en Gonzalo quasi no he tingut ocasió de xerrar, la setmana vinent segur que tenim més temps.
    La resta de l´equip tècnic ha estat impressionant, sense l´Stellina, la Julie i cia. això no hagés estat el mateix ni de bon tros!

    Amb la Mariona, que no va volguer perdre´s la cursa i ens va venir a saludar!

    Ahir vaig aprofitar per dur-li la roda del davant al meu amic Jordi de jordi i Elena per tal que la posi a punt, ja que després de l´esprint va quedar una mica xafada.. que per cert me l´ha deixat perfecte!

    Podeu veure un mega reportatge fotogràfic de la cursa a DIEGOWEB.

    divendres, 11 de febrer del 2011

    La següent a La Bisbal!

    Contrariament al que es podria pensar, aquest cap de setmana vaig a correr amb el team a La Bisbal de l´Empordà. Dic contrariament ja que perfectament podría anar a La Canonja, ja que en la primera etapa em vaig classificar 1r master 30.

    La foto és de dissabte passat a La Canonja. Jo al centre del pilot guaito com en Madrigal ho prova.

    Doncs no, el mal horari de dissabte ja que necessites pràcticament tot el dia, sumat a que diumenge al matí correrem 7 del team a La Bisbal, m´ha acabat de convencer!

    Així doncs, que em busquin per Girona!

    Les dades de la prova son:

  • Dia: 13-02-2011
  • Hora: 10:00
  • Població: LABISBAL D' EMPORDÀ
  • Direcció: BAR RESTAURANT HOSTAL NOU
  • Organitzador: LA BISBAL, CLUB CICLISTA
  • E-mail organitzador: sebsabater@teleline.es
  • Telèfon del club: 972/640472
  • Telèfon de contacte de la prova: 670204541
  • Observacions:
    SORTIDA: BAR RESTAURANT HOSTAL NOU
    TIPUS: RUTA DE 85 QM.
    PER A TOTES LES CATEGORIES EXCEPTE INFANT
  • dijous, 10 de febrer del 2011

    Aquesta setmana se m´afluixen els cargols..

    Aquesta setmana no sé que em passa però els cargols, literalement, se m´afluixen.
    Dimarts degut a l´intensa boira que es va aixecar de bon matí, vaig decidir dedicar les dues horetes de les que disposava per pedalar a la bicicleta de ciclocross.

    Tot bé, perfecte, encara queda fang a la muntanya i això m´agrada. Faig la pujada a l´Obac i desdel punt més alt el dia em regala aquestes postals, en mig del silenci de la muntanya:

    A l´esquerra Montserrat.

    A la dreta la Mola.

    Tot bé fins que de sobte el pedal esquerre comença a fer coses extranyes.

    M´aturo, penso que deu ser la cala de la sabata, comprovo i la cala està correctament fixada, continuo. Metres més endavant penso.. No s´haurà desenganxat la sola de la sabata?? Encara no acabo de pensar-ho patapam!! La biela esquerra s´afluixa del tot i cau a terra.

    Com és costum i habitual en mí, no porto ni una triste clau, amb prou feines porto una càmera de recanvi i una bombona d´aire comprimit..

    Com puc vaig cargolant i poc a poc aconsegueixo arrivar a casa, això si, havent d´aturar-me cada 200 metres a recol·locar de nou la biela..
    Tot oblidat, avui em llenço per fi a la carretera! Quan em trobo en el punt més llunyà de casa, noto que el seient es mou. Caram! Ja és mala sort, la meva.. Pensant en positiu, millor que m´hagi adonat avans de que caigués i m´assegués sense seient.. Ups, només de pensar-ho ja em fa mal.. Bé, sense forçar-lo gaire aconsegueixo arrivar a casa sense problemes completant una de les sortides més llargues que he fet aquest any entrenant , 75 kms.

    dilluns, 7 de febrer del 2011

    Fotos i comentaris de La Canonja.

    Feina feta!!

    Ja hem arrivat, ja hem dinat i ara toca preparar les machines..


    Amb en Xavi i la Julie que ens ha donat tot el suport que necessitavem i més!!
    Diuen que la cara és el reflex de l´anima..
    Últims retocs avans de la sortida, algú diu que avui ho passarem bé..

    Amb en Xavi, un crack!
    Estratègies d´equip?? Segur que parlavem de tot menys de bicis..

    L´Amat mediàtic a tope! Com pot ser que tohom el coneix!!!?

    El pilot enfilat, es va ràpid de veritat..

    La recompensa! 1r Master 30.

    Foto de familia amb els guanyadors de les categories, premi de muntanya, etc..
    Javi, algú porta el teu mallot de punts vermells!!

    La primera cursa junts i sembla que em corregut junts tota la temporada. El millor de tot, el bon rotllo!! No se si aconseguirem més premis, segur que sí, però això ja no ens ho treu ningú! I el millor de tot es que encara queden companys i companyes per conèixer!

    Ahir descans i avui amb les piles carregades he aprofitat per fer dues horetes pels volts de Sentmenat, Castellar i La Salut (Sabadell). Sembla que encara tenia l´escalfor de la cursa, perquè a estones havia de frenar la makina! 62km´s en 2 hores clavades.

    diumenge, 6 de febrer del 2011

    Challenge La Canonja (CRONICA 1ª PROVA)

    Ahir a la tarda es va disputar la primera de les 3 curses que componen la vint-i-cinquena edició de la Challenge de La Canonja.

    A les 11 del matí ja tenia la bici carregada al cotxe i ja feiem via cap a terres Tarragonines. De camí ens agrupem a la resta del team i carregats de tuppers de pasta tirem avall..

    Als volts de les 12.30h ja erem a meta. Obrim tuppers i a repostar! Algún es va regalar premi en forma de pa de pessic cassolà avans de començar, jejeje..

    Amb poc temps per fer la digestió comencen a arrivar la resta de corredors i a fer les inscripcions.. Mare meva quan d´Èlit, em dic jo.. Tothom degudament uniformat i alguns amb llicència en mà i d´altres amb la provisional, però en total ens incribim a cursa 207 valents.

    L´incondicional Julie no para de fer-nos fotos i donar-nos ànims, es respira un ambient excel·lent al team.
    Als volts de les 15.30h es dona la sortida neutralitzada! En Javi anava amb tantes ganes que avans de que donguessin la sortida real ja buscava l´escapada!

    Sortim del poble i.. PPppppppiiiiiiiiiiiipppp!!!!! Comencen els atacs! Un, dos, tres.. Carretera oberta i molts valents!
    Em trobo molt a gust al pilot i aprofito per saludar en Carles Lara, en Cuervo, en Forné i d´altres.
    De quan en quant apareix qui va ser el meu "angel de la guarda" ahir i em va apuntant: -Joan Manel, al lloro que en un km comença la pujada. - Joan Manel, ves al tanto que després d´aquell revolt comença el repetxó. - Joan Manel, si a 100 metres no la lien els del CJAM la lio jo.. -Vale Javi merci, li vaig dient jo..

    No em dono ni compte i ja estem pujant el coll de la Batalla. Aixeco la vista i em dic: -Això deu ser un efecte òptic, perquè la carretera pica amunt i el contakm´s marca 36km/h!! No pot ser..
    Els primers km´s els passo molt bé, però sense adonar-me´n ja estem a l´ultima rampa dura que tothom en parla desde fà dues hores.. No vull mirar però ella em crida, aguanto bé..
    Veig en Xavi que també puja còmode, això em reconforta.

    Un pal, un altre, això s´estira, jo aguanto fins que a 200 metres de coronar les cames passen a ser de pedra. Em van passan els corredors, el grup s´ha trencat, de sobte em passa l´ultim corredor del primer grup, noooo!!! Em passa l´Albert i el tiu puja sense cadena! Quina facilitat..
    No puc deixar escapar aquest grup, corono amb 25 metres perduts i al fals plà en comptes d´ocellets al cap i tinc una pila de 5´s que ballen sardanes damunt el meu casc...
    No sé d´on trec les forces però aconsegueixo recuperar-me i contactar amb el grup novament.

    Baixant el port tiro de glucosa i em recupero, però encara resta el coll d´Alforja.
    L´Amat em veu la cara i em dona tots els ànims que pot.
    Comença la Forja i el grup s´estira pels efectes dels corredors del CJAM i algún més, que tiren amb força per neutralitzar l´escapada.

    A 100 metres de coronar em passa el mateix que a la Batalla, però aquest cop aconsegueixo mantenirme amb el grup. Un cop a dalt penso: -D´aquí ara no em despenja ni el tato!!

    Baixant em recupero i l´Amat s´acosta i em diu: -Joan Manel, ves pensant el la volatta.

    A 10 km´s de meta es vola, al meu contakm´s ha registrat 80 km´s/h de màxima.
    En una de les llarges rectes llepo roda amb el del davant i aleshores és quan se m´apareix el meu angel de la guarda de veritat i evita que s´acavin per mi les curses en molt temps.. Veig la gent que es posa les mans al cap i algún em mira i em diu: -T´has salvat de miracle Borràs..

    De sobte trec el meu tiratxines de la butxaca i començo a tensar la goma.
    El pilot s´enfila i caçem els escapats, tot i que encara resten dos valents per davant. Segueixo tensant la goma del tiratxines..

    Entrem a La Canonja i la goma està tensada, tot a punt!
    Aconsegueixo col·locar-me dels 10 primers del grup i medeixo les distàncies..
    Veig l´arc de meta i flassss!! Deixo anar la goma i em llenço sense mirar als cantons cap a meta mentre vaig remuntant algúns corredors..
    Creuo meta el quart del pilot i sisè de cursa, bona volatta!!

    Tots plegats em fet una molt bona cursa entrant amb el pilot capdavanter, que aquí el més tonto feia rellotges...

    La sorpresa ve quan em diuen que soc el primer Ma30 de cursa!

    Primer trofeu del 2011 que no puc deixar de dedicar a l´equip AMATSTRONG CYCLING TEAM (tercers per equips!!). Estic segur que si no hagés estat per ells que no hagés posat el que em faltava per poder aguantar el trepidan ritme de cursa de més de 42km/s de mitja.

    Va per vosaltres team!!!

    La Classificació aqui.

    divendres, 4 de febrer del 2011

    Demà a La Canonja!

    Demà a la tarda es disputa a La Canonja la primera de les tres proves puntuables que decidiràn la 25ena Challenge ciclista de La Canonja.
    Per a mi serà tot nou, ja que estreno cursa, equip, etc..
    L´unica referencia que tinc de la cursa és el perfil de la fotografia, ja que contrariament al coll de la Teixeta que l´he pujat molts cops en diverses curses, el Coll de la Batalla serà totalment nou per mi.

    Intentarem fer-ho el millor possible!!

    dijous, 3 de febrer del 2011

    Tot passejant..

    Aquest matí he aprofitat per tot passejant, gaudir com feia molt temps que no ho feia pedalant.
    M´he plantejat una ruta de muntanya però a ritme suau i contingut.

    La ruta ha estat de dues horetes i mitja i ha donat per pujar Snt Llorenç Savall, continuar la carretera cap a Monistrol de Calders, fer el gir per la "V" i enfilar cap a casa coronant el coll d´Estenalles per la vessant de Navarcles. Tot plegat uns 60 km´s a un ritme molt molt comode.

    Pujant Snt Llorenç a la que he sortit de les zones cobertes feia un solet que convinat amb el practicament inexistent transit que hi ha a partir del poble, convidava a mirar i gaudir del paissatge proper amb el fons dels pirineus a vessar de neu.

    Al pas per la "V" (els de la zona l´han batejat així perquè la carretera realment té forma de "V" amb un % de pujada i baixada exigents) la cosa ha canviat. Tot i que la temperatura no era gèlida com dies enrrere, la carretera i els voltants estaven emblanquinats del fred de la nit.

    Això si, la sorpresa en els darrers km´s del coll d´Estenalles ha estat trobar neu!!! Això si que no m´ho pensava.. (Llàstima que el MV s´ha quedat sense bateria..)

    Tot plegat, una matinal com feia temps que no gaudia.