dimarts, 13 de novembre del 2012

VI Trofeu ciutat de lleida de Ciclocross ((CRONICA))

Aquest passat dissabte va ser la meva primera cursa de ciclocross de la temporada. Per motius de feina i lleure, no he pogut estrenar-me avans.

Excel·lent participació de corredors, consolidant-se poc a poc la disciplina del ciclocross com una disciplica que actua com a punt de trobada invernal entre bikers i carreteros.

Escalfant saludo als amics que cada any ens anem trobant sobre el fang, ja en tenia ganes!!!!!

Un bon team de corredors els que ens presentem a la linea de sortida, quin goig!! Aquí a la foto encara hi falten en Liki Viñas i en Quim Cordoba, en total 8 Amatstrong a linea de sortida.

La sortida com sempre a mil per hora. Si en la majoria de curses es important una bona col·locació inicial, en aquesta encara ho és més, donat l´embut que es forma a l´entrada del bosquet. Per sort aconsegueixo col·locar-me bé als primers compassos de cursa, només perdent una posició al llarg de la mateixa.

Un cop feta la cursa i cada un al seu lloc, em quedo en terra de ningú rodant sol. Pel darrera m´apreten els germans Gomez mentre que pel davant veig en Marc Cadena cada cop més a prop.

Tram de les escales, aquest any ens han retallat uns pocs de graons.

La tònica de la cursa és aquesta, anar el més ràpid possible. Poc a poc veig que per darrera vaig obrint forat, mentre que sorprenentment cada cop veig més a prop en Marc.
Quan ja tenia clar que donaría caça a en Cadena, patapàm!!! Perdo el tren davanter i caiguda!!

Tot i així m´aixeco ràpid i continuo a tope, només queden 2 voltes. Aconsegueixo aguantar la posició i gas a fons fins a meta.

Finalment entro a meta pràcticament a roda del Marc, només 3 segons ens han separat en la classificació final. Que hagués passat si no hagués caigut? Que haguessim arribat ell i jo com tantes curses passades i ens ho haguessim passat pipa en l´arribada!!

La següent aquest cap de setmana a Manresa!!!

Classificació de la cursa aquí.
Temps per volta aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada