dilluns, 11 de juny del 2012

Campionat de Catalunya CRI Cervera ( ( C R O N I C A ) )

Em programo l´alarma del despertador a les 8h del matí, vull arrivar amb temps per escalfar bé i fer un primer reconeixement del circuit i sobre tot del darrer km infernal de crono.

A les 9:15h obro els ulls i sorpresa!! El mobil s´havia esgotat de bateria i no ha sonat!!! Comeeeeença la crono!!
Qüalsevol altre dia ja hagués donat la cursa per perduda, però aquest cop es tracta de la crono i fins les 11:37 no tinc la sortida. A priori tinc temps si més no, per arrivar i sortir. I així ho faig. Esmorzo ràpidament i em poso en marxa.

A poc de les 11 arrivo a Cervera. No trobo cap indicació per anar al control de sortida, cosa que m´extranya. Al final i despres de donar varies voltes renegant arrivo a lloc.

Descarrego la Queca i cap al control de mesures i dorsal. Un cop em donen el OK, descarrego el corró m´entre escolto per la megafonia que en breu comencem a sortir els Senior Ma30. Jo surto el 4rt!!! Bufff...

Deu minutets de corró i cap a la rampa de llençament!

 3...2...1... S O R T I D A ! ! ! !

Els primers compassos com sempre malament.. La primera meitat de crono molt ofegat i sense agafar ritme, fa . Per sort la posició la tenia bastant assumida i no m´ha calgut aixecar-me de la bici cap vegada, únicament per llançar-la en la sortida i en el canvi de gir a meitat del recorregut. SI no he anat més ràpid es perquè el motor no dona més..

1 comentari: