dimecres, 28 de setembre del 2011

Balanç carretera 2011


Ja podem tancar l´any 2011 pel que fa a les curses de carretera i toca fer balanç.


Ahir parlava amb el meu bon amic Quim i em deia: "Joan Manel, a principis d´any, quan vas fitxar amb nosaltres em vas dir que segurament a partir d´Abril hauries de penjar la bici per la teva nova paternitat. I mira quin resultat, pots estar ben content!!"



I quina raó tenia, ja que aquest ha estat un any on la planificació ha lluït per la seva abscència. Els que treballeu, teniu canalla, estimeu la familia o tot plegat, segurament m´enteneu quan dic que la millor planificaciño és no fer cap planificació. El meu lema aquest any a estat: Si pots entrenar entrena, encara que no hi hagi cap objectiu a la vista, que quan necessitis entrenar segurament no podràs fer-ho per mil motius. I així ho he fet.


I no ha anat tant malament. A principi de temporada hagés signat únicament poder anar a fer curses i acabar-les.


De tothom es sabut que en aquest esport no hi ha miracles. Tant entrenes, tant vas. A banda hi ha factors que et poden ajudar com pot ser l´habilitat que tinguis en determinades situacions o les característiques innates de cada corredor. Però en definitiva, si vols estar al davant has d´entrenar, sacrificar-te tot el que puguiis treient temps d´on no n´hi ha, etc.. Amb això de la bici, miracles a Lourdes!


Per això s´ha de respectar molt i molt a tothom qui es posa un dorsal a l´esquena per sortir a correr. Els que guanyen, els que acaben la cursa i els que no aconsegueixen acabar-la. A tots ells, en poca o gran mesura la seva feina i sacrifici els ha costat poder estar a la linea de sortida. Recordem que tot corredor que aconsegueix guanyar una cursa, avans ha hagut d´avandonar-nes d´altres.


Aquests han estat els meus èxits individuals aquest any.


· Trofeu Snt Sebastià
05/02 - LA CANONJA
(1r Ma30 / 6è absolut)


· Social d´interclubs
27/02 - BARCELONA
(3r Ma30 / 5è absolut)




· II Trofeu Ajuntament de Vilsa-Seca
07/08 - VILA-SECA
(3r Ma30 / 4rt absolut)


·22ena Cursa de Bellvitge
11/09 - BELLVITGE
(2n Ma30 / 3er absolut)


I els exits en els que en poca o gran mesura, he pogut ajudar a l´equip a pujar al podi. 1ª Posició a la cursa de Palafrugell i la segona posició a la cursa de Bellvige.




Tot plegat, he pogut acabar la Challenge Catalana Senior Ma30 en la posició 14ena absoluta i 8è master 30. Satisfet, MOLT SATISFET!

L´any vinent més i si es pot, millor!

1 comentari:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina