dimecres, 28 de setembre de 2011

Balanç carretera 2011


Ja podem tancar l´any 2011 pel que fa a les curses de carretera i toca fer balanç.


Ahir parlava amb el meu bon amic Quim i em deia: "Joan Manel, a principis d´any, quan vas fitxar amb nosaltres em vas dir que segurament a partir d´Abril hauries de penjar la bici per la teva nova paternitat. I mira quin resultat, pots estar ben content!!"I quina raó tenia, ja que aquest ha estat un any on la planificació ha lluït per la seva abscència. Els que treballeu, teniu canalla, estimeu la familia o tot plegat, segurament m´enteneu quan dic que la millor planificaciño és no fer cap planificació. El meu lema aquest any a estat: Si pots entrenar entrena, encara que no hi hagi cap objectiu a la vista, que quan necessitis entrenar segurament no podràs fer-ho per mil motius. I així ho he fet.


I no ha anat tant malament. A principi de temporada hagés signat únicament poder anar a fer curses i acabar-les.


De tothom es sabut que en aquest esport no hi ha miracles. Tant entrenes, tant vas. A banda hi ha factors que et poden ajudar com pot ser l´habilitat que tinguis en determinades situacions o les característiques innates de cada corredor. Però en definitiva, si vols estar al davant has d´entrenar, sacrificar-te tot el que puguiis treient temps d´on no n´hi ha, etc.. Amb això de la bici, miracles a Lourdes!


Per això s´ha de respectar molt i molt a tothom qui es posa un dorsal a l´esquena per sortir a correr. Els que guanyen, els que acaben la cursa i els que no aconsegueixen acabar-la. A tots ells, en poca o gran mesura la seva feina i sacrifici els ha costat poder estar a la linea de sortida. Recordem que tot corredor que aconsegueix guanyar una cursa, avans ha hagut d´avandonar-nes d´altres.


Aquests han estat els meus èxits individuals aquest any.


· Trofeu Snt Sebastià
05/02 - LA CANONJA
(1r Ma30 / 6è absolut)


· Social d´interclubs
27/02 - BARCELONA
(3r Ma30 / 5è absolut)
· II Trofeu Ajuntament de Vilsa-Seca
07/08 - VILA-SECA
(3r Ma30 / 4rt absolut)


·22ena Cursa de Bellvitge
11/09 - BELLVITGE
(2n Ma30 / 3er absolut)


I els exits en els que en poca o gran mesura, he pogut ajudar a l´equip a pujar al podi. 1ª Posició a la cursa de Palafrugell i la segona posició a la cursa de Bellvige.
Tot plegat, he pogut acabar la Challenge Catalana Senior Ma30 en la posició 14ena absoluta i 8è master 30. Satisfet, MOLT SATISFET!

L´any vinent més i si es pot, millor!

1 comentari:

  1. Hi, I came across your site and wasn’t able to get an email address to contact you. Would you please consider adding a link to my website on your page. Please email me back and we'll talk about it.

    Thanks!

    Mandie Hayes
    mandie.hayes10@gmail.com

    ResponElimina