dimarts, 1 de maig del 2012

I GP Amatstrong vila de Porqueres ( ( C R Ò N I C A ) )

Aquest passat diumenge vam celebrar el I GRAN PREMI AMATSTRONG CIUTAT DE PORQUERES.
Escoltant i llegint les cròniques d´altres corredors, em consta que va ser tot un èxit!

La prímera mànega va estar dedicada a la cursa de veterans i fèmines, on en Juanjo Agüero es va endur el gat a l´aigua en un circuit quasi fet a mida per les seves característiques d´esprinter. Al podi el van seguir en Medina del Galvesport i el meu bon amic Carles Lara del Bicis Esteve! Quina alegria!!

A la següent mànega ens vam ajuntar 14 corredors del team, el màxim que ens permet el reglament.
A la línea de sortida uns 60 senior master 30 que començavem a pedalar sobre les 11 del matí sobre un circuit totalment pla de 1.300 m aproximadament. Cursa a 45 voltes amb sprint puntuables.

La meva intenció inicial era la d´intentar col·locar-me en algún sprint, però va ser just al primer puntuable quan em vaig adonar que ni de lluny podría estar al davant.

Amb aquestes, em vaig limitar a intentar ajudar en la mesura del que pogués a la resta de companys del team que poguessin anar al davant.

Imatge d´una de les vegades que vaig intentar marxar del grup sense gaire fortuna.

Vist lo vist, tocava intentar tirar del grup en els moments en els que marxava algún grupet i el nostre Noel, millor classificat en aquesta cursa, no havia pogut entrar-hi.


I jugant a fer de gregari, em vaig passar tota la cursa o al davant del grup o directament al darrera per recuperar l´alè que havia perdut en l´escalfada anterior.
D´aquesta manera van anar passant les voltes i jo disfrutant d´una cursa atípica per a mi, sense guardar res de res per al final.
Fins al punt que va arrivar la meta i jo havent-me vuidat del tot, em vaig limitar a deixar-me caure a final de recta mentre m´anava passant tothom. Alguns fins i tot van girar el cap per veure si era realment jo el que anava enrrere..

La de diumenge va ser crec, la cursa que he acabat amb el pitjor resultat. Vaig entrar en la posició 53 de 57 corredors que vam finalitzar la cursa. Contrariament, vaig acabar super satisfet de la cursa, ja que vaig fer un reset i vaig replantejar-la de la forma més diferent que hagués pensat avans de començar. Vaig arrivar a casa trinxat però content!

La cursa la va guanyar el super Vinoko Edu Gomez, que juntament amb la seva artilleria pesada en forma de Electroizas team, van dominar la cursa únicament donant-nos opció a fer segons de absults amb en Noel i segons per equips.
Vull remarcar molt i molt la gran tasca que han fet alguns dels membres del team que s´ho han currat MOLTÍSSIM perquè aquest primer GP hagi vist la llum. Ha estat genial familia, us felicito per la feina que vau fer avans, durant i després! Va ser super emocionant!!!!!! Quan dic membres del team em refereixo a tota la familia, es a dir, corredors, familiars, cheerleaders, etc...
Però per damunt de tot, agrair a l´Amat la seva incansable iniciativa. Sense ell això mai hagués estat possible. GRÀCIES, GRÀCIES I MIL VEGADES GRÀCIES!!

A la resta de corredors i amics, espero que el "nostre / vostre" GP Aamtstrong us vagi agradar!

Podeu veure la classificació de la cursa de senior master 30 aquí.

I després de la cursa i tal com havia promès el dia anterior als companys del team, a la nit em va tocar preparar un pastis que va volar a la velocitat del vent! Als qui el vau tastar, espero que us agradés! ;-)

4 comentaris:

  1. Joan Manel, a part de felicitar com a equip esportivament, vull donar suport a las teves gràcies al 'Amat ia tots els membres que van fer possible que sortís tot a la perfecció. Com tu bé saps que a mi justament aquest tipus de curses en circuit no són de la meva preferència, però si els circuits haguesin de ser com aquest d'assegus i de organitzats, potser canviaria el meu xip i la meva manera de preparar-me.
    Repeteixo un 10 a la cursa.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Joan!!! Et vaig veure en cursa i em vaig alegrar després de veure les secueles de la caiguda a Alicant, buff..
    Et vaig voler saludar però al final entre unes coses i altres ja vas marxar.
    Moltes gracies per les teves paraules,costa molt organitzar una cursa i més amb els temps que corren, tu ho saps bé..
    Transmetré les teves paraules al "cappo"
    Una abraçada i molt de gasss a Aragó!!!

    ResponElimina
  3. L'altre dia ja vaig felicitar l'Amat personalment per l'organitzció i li vaig dir que ho fes extensiu, com tu dius, a tota la familia de l'equip.

    De nou, no em canso de dir-ho, felicitats i a seguir endavant l'any vinent amb una nova edició.

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pels vostres comentàris! Ara toca seguir treballant pel team, que encara queden coses pendents, material i curses per endavant. Lluitaré perqué aquest esport continuï sobresvisquent tot i la crisi! Salut i pedals desde l´Empordà! @Amatstrong.

    ResponElimina