dimecres, 23 de desembre de 2009

Aigua va!

Doncs avui ha estat el segón dia consecutiu que plou i per tant, el segón dia seguit en el que acabo l´entrenament xop com un pollastre.. Tant ahir com avui han estat dies d´emboscada.. Ahir el dia va començar amb pocs núbols, el sol es deixaba veure i prometia matí mig-asoleiat fins al mig dia, que la previsió deia que a partir d´aleshores plouría.. RESUM: 90 km´s dels quals els 40 últims van ser sota una pluja lleu però que calava i de quina manera.. Sobre tot l´aigua de la carretera, que en petits bassals feia que els peus acabessin xops! Menys mal que quan va començar a ploure la feina ja casi estaba feta, quedant només un parell de pujades de fàcil resolució.. Avui ha estat calcat a ahir, però com un ja va aprenent dels 75km´s només me n´he mullat 10. Ara toca descans obligat uns dies, ja que per temes de feina no disposo de temps per poder entrenar. Pot ser m´escaparé algún dia i faré alguna sessió de running suau, ja veurem..
Per cert, diumenge es va celebrar a Pallejà el DUATLÓ de muntanya anual, on Borràs senior va fer primer de la seva categoría!! Bona feina per al Club Triatló Vallirana, que van fer 3rs per equips!
Aquest diumenge també es celebrava a Snt Pere de Ribes la cursa del gall d´indi. M´hagés agradat poder anar-hi, però aquest any com no tenía pensat competir, no vaig treu-re´m la llicència. Llàstima, hauré d´esperar fins al febrer!

2 comentaris:

  1. Borras no menjis molts torrons que estàs en torn de matí i no entrenaràs aquest dies.

    Juame

    ResponElimina
  2. Aquest dies estic llençant per terrar km´s de patiment... jejeje! M´hauré de posar en cara que sigui les bambes o això serà una catàstrofe..

    ResponElimina