dimecres, 16 de desembre del 2009

Entre amics!

Ja fa dies que no penjo cap post, no per mandra si no per manca de temps.. De tota manera, vaig acumulant experiències, sensacions i si la memoria no em falla, aquestes son les de la setmana passada i principis de la corrent..
La primera és una foto d´una de les llargues rectes del Penedès, on es respira la tranquilitat de poder pedalar sense trànsit, tot i que la setmana passada deu ni dó el fred que feia i el vent apretava de cara amb força..

Aquest dilluns sortida matinal, amb un fred que pelava, que finalment he pensat ferla per la costa. Baixada cap a les Costes del Garraf i després de passar la Maladona, direcció Vilanova i pujada pel pantà fins l´Arboç. La foto es del pantà de Foix, amb Castellet de fons (no vaig poder evitar la postal). Tornada per l´Ordal enfarinat, quin fred!!

Al final van sortir 123 km´s i atenció, a una mitjana de 29.3km/h!! No està malament per les alçades de temporada que estem.. De tota manera, tot i que de l´Arborç cap a l´Ordal l´aire de cara molestava, cal dir que fins a Sitges l´aire va ser el meu aliat..

Divendres ens vam ajuntar un grapat de companys de feina per tal de posarnos les bambes i sortir a intercanviar sensacions i sobre tot, a riure una estona. La sortida va estar genial, de quan en quan es molt recomanable fer aquest tipus d´entrenos, on el que prima per sobre de tot és passar-ho bé i gaudir amb els companys! L´ideia era muntar un duatló, amb primera modaliat de running i segona d´esmortzar, i així ho vam fer! Al final van ser poc més de 9km a ± 5.20.Aquesta és la segona modalitat del duatló, l´esmorzar! (alguns s´hi van apuntar saltan-se la de running, pero ja era cosa pactada..) Després d´un bon entrenament.. Un puro!? Bravo Terés, no m´extranya que vaigis com una moto..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada