dijous, 15 d’octubre del 2009

JMBorràs Senior

Com no pot haber-hi un "jr"sense que hi hagi un SENIOR, doncs aquí va la petita historia de qui va tenir la culpa de que jo descobrís la passió pels pedals. Avans corria amb una escopeta darrera els conills i les bestioles a la muntanya fins que un dia , ja ven entrats els 40, va pujar a una BH de MBK (amb prou feines tenia canvi de marxes al darrera..). Va començar a fer quilòmetres i va decidir vendre l´escopeta per comprar-se la seva primera colnago. Després va ser una Bianchi, un altre colnago, etc.. Pot ser va ser el Benet Vicente, o el seu germà Ramon qui el van convencer per competir, el cas és que quan el moble del menjador ja no hi cabien més trofeus, anaba omplint capses de cartró que cap de setmana rera cap de setmana quedaben apilades al garatge de casa. Des d´aleshores, es difícil entrar al menjador de casa en temporada i no trobar-hi un ram de flors.. (S´habia de compensar la neteja dels trofeus amb els rams..).

Tot va començar amb el CCMolins de Rei, després va ser el CCSant Pere Molanta i finalment amb el Ramon Vicente al capdavant, es va formar el CCPallejà, amb el patrocini exclusiu de VIROELECTRIC.

Campionats de Catalunya, campionats d´Espanya, premis de Muntanya, varies Xallenge Garraf Penedès, bones participacions als Campionat del mon de Veterans a Austria (aquest any 2009 va fer 13è) i als Campionats d´Espanya, aquest any 3é a la XXVI Xallenge de veterans, etc..

Fent la vista enrrera, recordo els Borràs (pare, germana i jo mateix), pedalant junts. Qui sap? Pot ser algún dia l´Inma hi torna i podem pedalar plegats de nou. Si és així, tant el Senior i el Junior ens haurem d´aplicar, perquè la "chiki" volaba quan la carretera s´enfilaba cap a munt..

Fidel als colors del Pallejà-VIROELECTRIC, sempre pedalant acompanyat d´amics i coneguts. Va pujar un dia a aquella BH i a día d´avui encara no ha pogut deixar de pedalar..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada