dimarts, 8 de novembre del 2011

Cursa CX Les Franqueses ((CRONICA))

Després d´esperar un any, per fí s´ha donat el tret de sortida a un nou campionat de ciclocross en l´edició 2011!!

L´any passat per aquestes dates i en el mateix circuit, m´estrenava com a nou ciclocrossman.
M´ha encantat poder saludar novament als amics que ens anem veiem d´any en any.
A la linea de sortida, aquest any "cares noves"! Ho poso entre cometes perquè de noves en tenen ben poc! Fernando Garcia (Lobo), Edu Oller, David Colomer, Edu Gomez (Lemond), Raul Abardia, etc..
Això cada cop té més adeptes!!! La graella de sortida Ma30 feia goig de veure! Esperem que aguanti les poques curses que tenim amb aquesta excel·lent participació.

Respecte del circuit, tot i ser a la mateixa zona de l´any passat ens l´han modificat. Si l´any passat era excel·lent, aquest any s´han superat! Les plujes dels darrers dies han fet que el circuit estigués "pota negra" per fer-hi ciclocross del bo i del dur de veritat!

Com és habitual, es passa llista i es forma la graella inicial. Per sort m´han col·locat en primera fila i al mig!


Aprofitant la meva posició surto a mil (com tothom, baja..), i aconsegueixo evitar possibles talls inicials en les zones complicades.

Com sempre, se surt a tope i la cosa s´estira que fa por.. Poc a poc em van passar els corredors més potents fins que trobo el meu lloc.


A partir d´aleshores, a seguir tirant a tope fins que no senti a l´espeacker dir "final de cursa vuitanta-dos!"


Les voltes van passant, passo el meu moment de crisi habitual i em recupero a ritme. Hi ha trams verdaderament durs que fan que sigui IMPOSSIBLE no baixar-se de la bici.


En diverses ocasions habiem de "circular" per la riera.

A 5 metres de meta en la penúltima volta, em va atrapar un Arnau Rota intractable i em va dir: Vols fer una volta més? Sense pensar-mo li vaig dir que SI. I molt esportivament em va cedir passar davant seu per meta, permetent-me d´aquesta manera no perdre volta i poguer fer la cursa sencera.

Gràcies Arnau!! Enhorabona per la teva victoria a la cursa!

Al final tothom enfangat, mullat i satisfet!
Aquí quatre dels sis Amatstronger que ens vam personar a la linea de sortida.

Josep Sanchez, Joan Manel Borràs, Lobostrong i Quim Cordoba.

En David Colomer debia estar reparant la patilla del canvi i en David Oller netejant la bici.
A banda dels corredors, ens van voler acompanyar en Borràs senior, Javi Puit, Estellina, el menutstrong, la Sandra, l´Alexandra i l´Amat. Gràcies per ser amb nosaltres donant-nos tot el suport i fent les fotografies per inmortalitzar cada moment!


En Quim va fer una cursa molt inteligent anant de menys a més. En Lobo, l´Edu i en David s´estrenaven en la disciplina. Quin circuit per estrenar-se eeeh!!? Molt bé, poc a poc s´agafa la tècnica i es va esgarrrapant segons al crono. En Josep ja sap de que va el tema i ha fet també una bona cursa.


Tot plegat, va ser una matinal de curses excel·lent en companyia de la familiastrong!

La següent a Mataró el dia 27!

3 comentaris:

 1. Quina gran crònica!!! Tant de bo pugui acompanyar-vos en alguna cursa de cx aquesta temporada, encara que sigui amb els 40's.

  Una abraçada!!!

  ResponElimina
 2. EEi Carles!! La veritat es que és la primera cursa que faig sentint el ciclocross de veritat (fang, pluja, fred, etc..).
  A Mataró no hi pots faltar!!! M´han dit que el circuit de lány passat era una passada.

  Ens veiem crack!

  ResponElimina
 3. Pinta bastant malament. L'únic que vaig fent és una mica de rodet i no cada dia...

  ResponElimina