dimarts, 26 de juliol del 2011

Ahir vaig sortir de nou a la carretera, aquest cop acompanyat amb en Carles. Que va aconseguir treu-re´m del llit a les 7 del matí per anar a pedalar!! Quasi impensable que de vacances em desperti a les 7 per sortir a entrenar, però com ell tenia compromisos familiars i habia d´estar d´hora a casa.

Eren les 7.30h quan ja damunt la bici anava en la seva recerca, com sempre fem camí fins que ens trobem a més amunt de Martorell. Als volts de les 8 prenem la carretera de Gelida cap a Sant Sadurní per pujar l´alt dels Cassots i tornar a baixar per Snt Pau d´Ordal i Martorell.

Deseguida noto i molt la falta d´activitat a les cames de les darreres setmanes, carretera trencacames i enfilem les primeres rampes dels Cassots. Buffff.. com costa, m´ho agafo amb calma tot veient com en Carles es va fent cada cop més petit carretera amunt. Ell diu que no, però cada cop va més fi!!

Després de que hagi decidit "lubricar els manguitos amb el greix de la cadena, ens retrobem novament per ja fer via cap a Martorell, lloc on ens acomiadarem fins un altre dia que els nostres calendaris i obligacions ens ho permetin.

A Martorell el meu contakm em diu que porto 72 kms, 31.6 de mitja i encara son les 10h. Finalment arrivaré a casa després de pujar per Olesa i Viladecavalls amb 94 km´s!! Feia molt de temps que no feia tants km´s, quasi em fa mal el cul i tot.. Això si, la mitja ha baixat fins a poc més de 30km´s, es nota que els darrers km´s m´els he près amb moooolta calma..

Sortida divertida per un recorregut que normalment no disposo del temps necessari per fer-lo en molt bona companyia.

Per cert, per als usuaris de la carretera de Martorell a Sant Sadurní, sapigueu que l´estan asfaltant a trams i si la sort no està del vostre cantó, us podeu trobar que us tinguin aturats uns 6 minuts degut al pas alternatiu.

2 comentaris:

  1. Els manguitos van quedar perfectament lubricats jejeje. Ara el problema serà deslubricar-los jejejeej.

    Ens veiem!!!

    ResponElimina
  2. Ei Carles, ja saps que FAIRY és el miracle anti-greix! jejeje..

    Ens veiem crack!

    ResponElimina