dilluns, 6 de juny del 2011

De cartró pedra!

Doncs això, tornem-hi després de dos dies d´aturada obligada per temas laborals.

Aquest matí poc més de dues horetes de bici que han donat per fer uns 63 km´s en companyia de com ja va sent habitual, el meu amic Carles (bicicletes Esteve).
La setmana passada va ser força bona en quant a km´s, ja que vaig poguer sobrepassar els tres cents. A més, divendres vaig poguer fer una tirada de 105 km´s sobre un circuit trenca-cames on la mitja va rondar els 31km/h, sempre acompanyat d´en Carles també.

Igual que dic una cosa en dic un altre! Avui han estat 63 km´s que tot i que la mitja ha estat fregant els 30km/h, les sensacions han estat realment nefastes!
No se si ha estat l´aturada de dos dies, no se si ha estat els "super madrugons" de dissabte i diumenge, no se si ha estat per el cansanci acumulat de la setmana anterior o tot plegat la suma de tot.

El cas es que mentre rodavem el ritme era bo, però a la que la carretera es feia exigent les cames no anaven ni de conya. La sensació ha estat de "descafeïnat" total, o com diu en Carles, de tenir les cames de cartró pedra!


Un massatge podría arreglar això? No ho sé, però si dissabte estic així no aguanto ni una sortida neutralitzada!

Queden quatre dies per reparar, espero que a finals de setmana la cosa hagi canviat!
Algú sap com reparar unes cames de cartró pedra!!??

3 comentaris:

  1. Recupera bé que per la cursa de dissabte tens opcions si pases els moments difícils...

    ResponElimina
  2. Tranqui, tranqui...!!! Tot és degut al parón. Ja veuras com dissabte aniras de conya. Pensa que els deures estan fets i el treball ha de sortir per algun lloc...

    ResponElimina
  3. Ei Javi, avui m´ha fet tanta mandra sortir que desitjant que plogués no he sortit. Demà serà un altre dia. El cas es que segur que demà ja em trobo millor. Merci per la teva confiança, pero el campionat encara està una mica lluny per a mi, jejeje..

    Carles, de bon segur que ha degut ser el conjunt de tot plegat, estic més o menys tranquil en quant a la feina feta. Com diuen, "el que da todo lo que tiene no está obligado a más!"

    ResponElimina