dijous, 13 de gener del 2011

Pata pam!!!

Avui sortida per carretera amb l´asfalt perillós...
Prenc direcció cap a Vacarisses i corono, baixant m´adono de que la cosa està perillosa i mentre baixo m´avancen els arbres..

Castellbell i el Vilar i començo la pujada a Rellinars. Pujada a ritme còmode i constant.

Foto d´un dels trams d´ascensió a l´Obac per Rellinars.

Un cop coronat i ja amb la feina feta, només em queda baixar fins a casa.. L´asfalt perillós, però vaig amb tant de compte que sería impossible la caiguda..

..fins que arribo a aquest revolt maleït, aperaltat al revés, moll d´humitat i amb restes d´oli!!!
Patapam!!!!!!!!!!! Arrossegada pel cantó esquerre!!!

Els de la zona ja coneixeu el revolt i la perillositat que té inclòs a velocitats baixíssimes!! I si no el coneixeu, aneu amb compte i que la meva trompada serveixi d´experiència..

Aquest és el meu genoll després de la dutxa.. A banda de la llesca de "salami" a la galta esquerra del culet i alguna rascadeta més sense importancia.. La bici per sort ha sofert mínimament..

Avui el genoll està bastant inflat, espero que per diumenge estigui tot al seu lloc i no m´impedeixi poder anar a correr...

3 comentaris:

  1. Ánims, de tot se n´aprén! Quan portis més de 20 temporades com jo competint ja veuràs que no et passaràn aquestes coses, només s´ha d´arriscar quan es porta dorsal! Salutacions! @Amatstrong.

    ResponElimina
  2. Gracies Amat, la veritat es que anava parat!! Bé, coses que passen..
    Avui he fet 50km´s per probar el genoll i sembla que les úniques molèsties son les rascades, o sigui que si no canvia la cosa, diumenge a Montmeló!

    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Això són coses que poden passar. L'important és que no hagi estat res. Ja veuras com diumenge estas recuperat i faras una bona cursa.

    Ànim!!!!

    ResponElimina