dilluns, 27 de desembre del 2010

El meu primer gall d´Indi!!


Ahir no tenia gaire temps i vaig decidir pujar a correr a Lleida la cursa de l´Indiot en comptes d´anar a correr la cursa de CX a Snta Coloma de Farners.
Sortia de casa als volts de les 08.00h i pujant el cotxe marcava en algún moment -5ºC!!! Mentiria si en algún moment no vaig estar temptat de donar la volta cap a casa un altre cop..
Finalment arrivo a Lleida i el termòmetre ronda els -3.5ºC.. QUIN FRED!!!
Faig l´inscripció i vaig a fer un cafetó a un bar.. Avui és el dia més fred, em diuen.. Quina sort que tinc, jejeje..

Escalfant em crida el Quim Córdoba que em va dir que vindria, suposo que va ser el que em fes decidir finalment a pujar a Lleida. Acabem d´escalfar junts tot xerrant i cap a la linea de sortida!
Saludo al José Garcia d´El Diari (mecànic del Jordi i Elena), que aquesta setmana em va aconsellar pujar a Lleida en comptes d´anar a fer CX i fent broma li dic " Jose voy con prisa, en cuanto cruce la meta recojo el pavo y me las piro echando ost.." JAJAJAJAJA ens riem entre algunes mirades extranyes d´altres corredors..
Xiulet de sortida i la cala del pedal no entra, em passa quasi tot el pilot. Menys mal que no es una sortida tipus CX, que si no ja puc plegar, jeje..
Ràpidament recupero el lloc al grup de 45 corredors i comença la festa.
Alguns ho proben de principi, d´altres ho proven entre mig i d´altres al final. El que és aquest tipus de curses, vaja.. Circuit d´un km en una rambla d´anada i vinguda. 35 voltes amb esrpins puntuables cada cinc voltes, perquè la gent no s´adromi i de passada qui guanyi lels esprins especials s´endugui a casa una bossa de regalets dels comerciants de la zona.
Em situo dels 10 primers del pilot i em vaig movent per allí guaitant els elits que van passant, sobre tot en Joan Font del CJAM.
Al segón esprin especial faig 3r i al quart faig 2n. Li pregunto al Garcia que com es reparteixen els punts entre el 1r, 2n i 3r i em diu que aquí només puntua el 1r.. Quina rabia!!! Tanta rabia que al següent esprint especial faig primer!!
Gracies Quim per pujar a cap de cursa només per felicitarme l´esprint, s´agraeix moltíssim saber que no estàs corrent sol.
En aquest mateix sprin ha saltat en Garcia marxa sol i agafa uns 50 metres d´avantatge al grup.
Jo em dono compte que el revolt avans d´entrar a meta, tot i haver tingut algún ensurt en alguna volta per haver inflat massa el tubular davanter, prenc algún avantatge que em pot ajudar de cara a meta.
Les 3 últimes voltes els dos integrans del CJAM i algún més estiren el grup i de quina manera per posar fí a l´aventura d´en Garcia. No triguem en donar caça i es prepara l´esprin final.
Avans de l´ultim revolt jo crec que em passen uns 10 corredors. Surto del revolt el 6è i remonto a 2 corredors.
El Quim em felicita i em diu que he fet el 4rt de la general i 1r Ma 30!! Però que dius?? No pot ser.. Doncs serà el primer cop que ho faig!! Doncs corrents a per una càmera de fotos!

Quina sorpresa!!! M´enduc cap a casa el meu primer gall d´indi com a guanyador de la categoria i a més, un lot de sabons, champús, crema condicionadora i uns mitjons com a guanyador d´un dels esprins especials i 2 samarretes per l´inscripció. A valgut la pena passar fred!!!

Matí de curses genial amb molt bona companyia del meu amic Quim i a més, premi cap a casa!
Els guanyadors de totes les categories amb el seu gall d´indi.

Cadets: Xavier Jové (MC Segre)

Júniors: Arnau Solé (Huesca-La Magia)

Sub-23: Fran Gironés (Serveto-Alcoletge)

Elit: Jordi Soler (Inverse-Ajuntament de Lleida)

Màster-30: Joan Manel Borràs (Viroelèctric)

Màster-40: Andreu Garriga (Penya Barcelonista Ciutat de Lleida)

Màster-50: Juan Argudo (CC Barbastro)

Fèmines: Selley Jolds (Paunt Putter)


La classificació de la cursa aquí.

Mama, prepara el forn que per reis ens cruspirem el pavo!!

5 comentaris:

  1. Bona cursa companyer! Ens veiem el 2011 en alguna cursa! @Amatstrong.

    ResponElimina
  2. Enhorabuena maquina, si yo en la ISPC, ya te veía futuro en esto de la bicis... jejejeje

    ResponElimina
  3. Enhorabona crack!!! Ja veuras com aquest bitxo té millor gust que si l'haguessis comprat en qualsevol botiga jejeje

    Enhorabona i bones festes!!!

    ResponElimina
  4. AMAT: Moltes gracies, es clar que ens veurem en alguna cursa. Enhorabona pel nou projecte AMATSTRONG!

    Miky: Que tiempos aquellos, dando vueltas a la pista como ratoncillos de laboratorio..

    CARLES: Gracies Carles, de bon segur que te un gust especial, amb el que costa de guanyar.. Una abraçada!

    ResponElimina
  5. FELICIDADES CRACK!!! Ya te dije que tanta mala suerte era el preludio de algo bueno,y esto solo es el primcipio. La proxima en CX. ¡Feliz año amigo!

    ResponElimina