divendres, 12 de novembre del 2010

Avui a la carretera!

Desde la cursa de Pallejà que no tocava la carretera, i ja en tenia ganes.
A més, la setmana passada vaig tenir amb la CX entrenant una caiguda de les més tontes i em vaig colpejar el pit amb el jenoll o pot ser va ser amb el colze, no n´estic segur...

El cas es que des d´aleshores, el pit em fa malt sobre tot quan respiro fort, tot i que això no em va impedir anar a correr la cursa de diumenge passat (van poguer les ganes). Avui, les molèsties encara perduren.

Li vaig comentar a la fisio i va descartar inmediatament una fisura a la costella, em va dir que si fos això, em molestaria tant que no podria ni pujar a la bici.

Finalment va diagnosticar un possible esguinç intercostal, res que no marxés en uns quinze o vint dies.. Estic de pega!! Aquest any semblo ven bé el pupas!
Tot i les molèsties, segueixo entrenant més o menys regularment.

Aquest cap de setmana toca descans obligat, per un cantó bé pel tema del pit, però per altre cantó m´hagués agradat molt anar a correr a Snt Joan d´Espí.

Bé, haurem d´esperar a la setmana vinent la cursa de Bellpuig.

Avui he muntat les rodes "de sec" i he sortit a provar la MUD per la carretera. Tot i que no té res a veure amb la PINA, no està malament per fer pretemporada a l´hivern, polivalència pura!
Han estat dues horetes amb temperatura agradable, tot i que el vent molestava a estones.

2 comentaris:

  1. Nen... pero cuantas bicis tienes?? jejeeje
    Cuidate, que tantas caídas no son buenas !!
    Como bien dices, te vamos a llamar el bicipupas...
    Un abrazo.

    ResponElimina
  2. Eii micky!
    Pués de momento la de carretera, la de CX i la BTT. Para ir bien necesitaria una de crono, pero de momento tengo que conformarme con "tunear" la de carretera en las cronos, jejeje..

    Un abrazo!

    ResponElimina