dilluns, 18 d’octubre del 2010

Cursa de Pallejà

Aquest diumenge es va celebrar a Pallejà el criterium ciclista per a tandems. Com ja vaig dir en l´anterior post, degut a la poca manca d´afluencia de tandems, es va acordar amb la FCC afegir als tandems una cursa de tipus "social" on poguessin participar per invitació, corredors veteras i alguns masters. Al final l´afluencia generals de corredors no va ser gaire alta, no obstant va donar per fer una bona cursa prou divertida.

Per problemes mecànics d´ultimíssima hora a la meva bicicleta, vaig haver d´improvisar i correr amb la bicicleta del meu amic Ramon.
Com de sortida la cursa no anava tot lo ràpid que esperava, vaig provar diferents estrevades per intentar seleccionar una mica el grup capdavanter. De seguida altres companys es van animar i finalment vam fer un grupet d´uns 5 o 6 corredors més un tàndem.
De quan en quan el tàndem, aprofitant el pes i com no, el molt bon estat de forma del seus corredors, estrevava de tal manera que els primers metres era impossible agafar roda, realment ens avançava com un tren d´alta velocitat!!
El Borja en una de les estrevades va perdre uns metres impossibles ja de recuperar al anar la cursa llençada.

Això va fer que el grup anés perdent integrants fins que finalment quedessim l´Agüero del Pinturas grimaldo, el tandem i jo.

Corriem ja la volta 15 aproximadament i la cursa anava dura. No se el perquè el tandem no passava a relleus, així que la feina teniem clar que l´hauriem de fer entre l´Agüero i jo. Jo estava ja bastant justet de forces, es nota moltíssim la manca de curses, el ritme de cursa no el tens i pateixes de valent. L´Agüero anava fort i ell era qui en el tram que picava amunt emputjava del grup amb força, mentre que avans del gir donava jo relleu i feia la resta del circuit al capdavant. El circuit era al mateix carrer, de rotonda a rotonda sobre un traçat d´un km i mig, aproximadament. Es feien dos girs de 360º. Ens els girs, jo veia que entrant primer sempre prenia un parell de metres en la sortida, així que aquesta era la meva única opció de cara a meta, coneixen les grans habilitats de l´Agüero en un esprint. Vaig jugarme-la així però em va remuntar l´esprint i va ser el guanyador de la cursa. Va demostrar que era el més fort i que tenia millor ritme de cursa que la resta. MOLTES FELICITATS!
A meta vaig fer segón de cursa, 1r Ma30 i 1r corredor "de casa"

Recollint el trofeu de mans del Ramon Vicente,
President del CCPallejà-VIROELECTRIC.

El just guanyador de la cursa, Juan José Agüero (Pinturas Grimaldo).
Amb aquesta ja finalitza definitivament la temporada de carretera. Ara ja si a pensar en la muntanya i el fang.
Cal dir que l´organització com sempre va ser impecable! Agrair sobre tot la col·laboració de la gent que va ajudar a que tot sortís tant bé, així com als companys del CCPallejà-VIROELECTRIC que per un diumenge van deixar de pedalar per venir a col·laborar i a animar-nos als corredors.
GRACIES A TOTS!!

5 comentaris:

  1. Ei amics, moltes gracies! La veritat es que vaig patir de valent, em va faltar el ritme de cursa que només et donen les curses. Ens veiem aviat!
    Miky, a ver si hacemos una quedada aunque sea para hincharnos de colesterol, que la temporada de carretera ya ha acabado! Ahora empieza la del barro, jejeje..
    Un abrazo!

    ResponElimina
  2. Eiii moltes felicitats!!! Ja saps que en cap cursa ningú no regala res!!!

    ResponElimina
  3. Gracies Carles, la veritat es que vaig quedar content, amb la temporada que porto puc donar gracies acabant les curses.. Tens raó les curses son curses i tothom vol estar el més endevant possible!

    Una abraçada!

    ResponElimina