diumenge, 29 d’agost del 2010

Rehabilitació



Per fi ja m´han retirat les corretjes que tant m´han molestat aquests dies de calor, i aquest dilluns començo la rehabilitació.
Segons les radiografies, la clavícula ha soldat força bé, tot i que ha quedat el bonyet de cortesia fruit de la soldadura (cosa estètica, diuen..)
El canell i l´espatlla diuen que estan bé.
Tinc molèsties a la zona de soldadura i sobre tot a l´articulació de l´espatlla quan faig algún moviment o aixeco pes.
Segons el trauma, segurament l´articulació de l´espatlla també s´ha vist afectada de la trompada.

De moment començarem la rehabilitació amb exercicis per la clavícula i corrents electriques pel dolor de l´articulació. Si la cosa no millora en dos setmanes, farem una resonancia magnètica per saber si hi ha alguna cosa més.

Coses de la vida, Franck Schlek es va trencar la clavicula una setmana avans que jo al Tour i ahir ja corria per la nit Sevillana sobre la seva "cabra", jeje..
De moment, a seguir tenint paciència..

2 comentaris:

  1. No te desanimes, yo cuando me la rompí estube 2 meses jodido sin poder salir en bici, pero eso sí, encima del rodillo cada dia a paritr de 4º dia del accidente, machacado y jodido pero contento por no perder la forma.
    Que capullo soy.

    ResponElimina
  2. Muchas gracias Joan por los animos, la verdad es que siempre van bien!
    Yo esta temporada casi ya la he dado por perdida, quizás haga alguna de las últimas carreras, pero más que nada por el mono que tengo de curses..
    Ya tengo más la vista puesta en mi "estreno" en el ciclocross..
    Muchas gracias y lo dicho, tu a seguir a tope!

    ResponElimina