dimarts, 22 de juny del 2010

Canvi de plans!


Aquest diumenge es disputa a Pallejà la cursa de Veterans. Com cada any i com sempre que algú ha volgut, i com en d´altres municipis s´ha fet, participants d´altres categories inscrits a la federació com a corredors del club organitzador, han pogut participar en una categoria paralela, tipus "social".

Això si, la condició es que MAI interferiran en el perfecte funcionament de la cursa i MAI es veuran alterats els resultats "naturals" de la cursa a causa d´aquests corredors "convidats".

Doncs bé, aquest any sembla que algú s´ha molestat perquè correm aquests corredors convidats i s´han queixat a la federació. CONSEQÜENCIA: Cursa única i exclusivament per a corredors de les categories de veterans.

No pasa res, no es qüestió de que ningú s´enfadi. Ens ho mirarem des del darrera les tanques i si cal participarem en que el bon funcionament de la cursa sigui excepcional, com sempre.

Per part meva, no vaig inscriure´m al Campionat d´Europa de PiB que es disputa aquest dissabte a Andorra per poder correr a Pallejà amb la meva gent, de totes maneres i ja amb l´inscripció tancada des del dia 14, em queda l´opció d´anar a correr amb la meva categoria a Sant Joan d´Espí, cosa que faré.

Sempre ens quedarà el Senior com a representació del club!

2 comentaris:

  1. Ok , Borras, ya te he puesto el bloq en mi lista de bloqs, para seguirlo, y que lo pueda seguir quien entre en el mio y le interese.
    Que siga creciendo la red ciclista.
    Nos vemos el domingo.
    Saludos

    ResponElimina
  2. Ok! Yo el domingo estaré corriendo en Snt Joan d´Espí con los Senior/Ma30, peró el Borràs senior dará guerra por Pallejà con vosotros.
    Sort diumenge!

    ResponElimina