dijous, 27 de maig del 2010

Game over?

Ahir tenia poc temps, i després de la mitja pajara de dimarts, la veritat es que no tenia gaires ganes de bicicleta.. Finalment he decidit sortir a trotar una mica pels voltants.
TRot anava bé fins al pk 5, on el genoll m´ha fet un parell de punxades.. No n´he fet gaire cas, però m´ha tornat a avisar uns metres més endevant.

El que ha començat com unes petites punxades s´han anat convertint en un dolor agut que a estones feia com si el genoll em fallés.

En dues ocasions he hagut de parar i caminar uns metres, cosa extraordinaria en mi ja que de vegades he patit de valent i mai he posat "peu a terra".

He tornat a trotar i finalment al pk10.5 el genoll ha dit prou. L´ultim km l´he hagut de fer caminant i amb l´incertesa de si realment era un dolor passatger o el troçet de menisc trencat s´habia mogut i la cosa sería molt més greu.. Si fos així, tot apunta cap a una artroscopia amb el que això significa, GAME OVER per la temporada que encara ni ha començat, com aquell que diu..

De moment avui a banda de les agulletes degut als mesos que feia que no corria, tinc la molèstia al genoll que encara perdura, tot i que menys aguda que ahir..

Si la cosa va a millor, demà rodaré una estona per evaluar el desastre...
El que es cert es que les sessions de running s´han acabat per molt temps, ara manca saber si les de bicicleta també.

2 comentaris:

  1. Hola, soc el Pep de los Blacks.
    Ja tenim resposta de la gent d'Inverse.
    Ens fan un maillot nou per 12 euros i n o tenim que tornar l'altre.
    Pots canviar la talla si vols, però m'has de dir quelcom ja!!!.
    Pep

    ResponElimina
  2. Socio, eso es que estás un poco oxidado !! jeje

    Espero que no sea nada y que te mejores muy pronto.

    Abrazos.

    ResponElimina