dijous, 29 d’abril del 2010

Sol solet!


Quin gust pedalar amb aquest solet tant bo! Aquesta setmana hem estat de sort, i tots els dies ha fet un solet d´allò més bo que fa que vingui de gust pedalar.
Contrariament al que hauría de semblar, jo no puc dir el mateix. Diumenge ja vaig comentar que les sensacions no eren gaire bones, pensava que pot ser degut a alguna indisposició d´estómeg o similar. Fins dimecres no he tornat a tocar la bici i les sensacions tampoc van ser gens bones, no trovant-me gens a gust i en tot moment "descafeïnat". Tot i així, vaig fer Gallifa per Snt LLorenç. I el que es pitjor de tot, amb poques ganes de pedalar.
Avui la cosa ha canviat, i he sortit a "rodar" tranquil a ritme creuer sense forçar cames. L´a d´avui ha estat una de les sortides més gaudides dels últims dies, tot i que bufava un airet que molestava des d´Olesa a Monistrol. Han estat 60km´s amb una sola pujada, que he fet la major part assegut i amb agilitat. Al final, sense temps per res més, he arribat a casa amb ganes de continuar. Demà 50km´s a ritme molt suau per estirar les cames de cara a dissabte a Vila-Seca. Les sensacions son bones, però molt llunyanes al que hauríen de ser per poder començar a complir l´objectiu d´ACABAR curses. Temps, paciencia i km´s ho solucionaran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada