dimecres, 4 de novembre del 2009

Ciclocross??

Com deia aquell, “no hase falta desir nada mas..!”. Les imatges parlen per si soles: Aquesta és la carretera que va de Terrassa a Castellar, i d´un dia per un altre i com si fossin rovellons, van aparèixer petites boles de fang a la carretera. Aquestes “boletes” cada cop va ser més grans, fins al punt en que hi ha cops que la “boleta” de fang ocupa tot el carril. Segons sembla, el fang es deu al traginar dels camions volquet que fan feines en algún lloc on hi ha molt fang, a la vista està.. A banda del fang que esquitxa de les rodes, del pes del camió fà que als revolts s´escampi tot el gruix de fang enganxat a la caixa del volquet amb el que comporta quan s´asseca i queda tota la sorra als revolts.

De quan en quan ho netejen amb un tractor que llença aigua a pressió, que no sé si és pitjor el remei que l´enfermetat, perquè de cop i volta trobar-te la carretera com si acabés de ploure fa una gràcia.. El cas és que algú ja ho a fet arribar amb bon criteri, als de “PONLE FRENO”. A veure si així ho solucien..
Per cert, avui en aquesta mateixa carretera m´he creuat amb el Dani Pedrosa, que tot i anar com un tiro, no anaba en moto si no en bicicleta. Quan la temporada de motoGP li ho permet, és habitual trobar-lo pedalant per les carreteres del Vallès acompanyat del seu preparador o del seu germà Eric, que de bon segur aviat farà el salt a algún equip UCI pro-tour.

(La foto no és d´avui)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada