dilluns, 17 de gener del 2011

Gran premi vila de Parets (CRONICA)

Aquest passat diumenge es va disputar al conegut traçat de Montmeló, la segona edició del gran premi vila de Parets.Cal dir que tot va anar molt lent i alhora massa ràpid, m´explico..
Molt lent en les inscripcions degut a que les llicències d´aquest any encara estàn per arrivar i s´havia de fer l´inscripció de forma rudimentaria..

Molt ràpid perquè sembla que tot i ser la matinal ciclista, a estones feiem "nosa".. Resulta que els Ferraris, Lamborginis i copanyia que estaven fent tandes de passeig als afortunats que havien desenvolsat una bona quantitat de quartos, van haver d´aturar-se durant el transcurs de la cursa per rempendre un cop acabada. Quasi ens van escombrar de la pista i de boxes al final, jejeje..

Pel demés, una excel·lent cursa amb més d´un centenar de corredors disposats a gaudir com a motosss....

LA MEVA CURSA
De principi nerviosa, tothom ho volia provar i de seguida feien aigües, sobre tot els que ho provaven en solitari. Lluitador com sempre en Raul Cruz, que sembla que la motivació d´estrenar equip ( i pepino de bici..) va donar-li si cap, encara més forces.

Jo em procuro col·locar dels 10 15 primers i a esperar a veure si amb astucia em puc col·locar en algún tall. De mentres, en Jaume Morales i el seu company de tandem arrencant els adhesius de qui goses posarse-li al costat a la baixada..

De sobte veig que un grup d´uns 6 corredors punters prenen uns metres i el grup ho permet.. Aquesta és la bona!! Salto del grup i contacto amb ells. La falta d´enteniment als relleus i l´expresso Morales fan que en poc més d´un km s´acabi l´aventura..

On és en Wally??

La resta de la cursa al lloro per davant del grup per si de càs però poca cosa més que valents que prenien uns metres però queien pel seu propi pes.. De sobte a 6 voltes pel final l´speacker ens diu que ens en falten 3! Caram, quina retallada.. Els dels Ferraris ja deuen estar reclamant, penso jo.. Esprint massiu segur, em dic!

A falta d´una volta en la baixada salta en Morales i pren uns metres que serien insalvables! Es marca una super volta en plan crono i arriva ambs molts pocs metres d´avantatge pero suficients per adjudicar-se la victoria. ENHORABONA!! Ens va donar a tots una lliço de valentia!

La resta preparem un esprint massiu... Jo procuro col·locar-me al capdavant però es preveu un esprint llarg, molt llarg.. Un valent el llença desde la sortida del revolt i es pitjor del que em pensava!! Quasi tota la recta esprintant..

Busco una bona roda però no atino.. Al final el que ha llençat l´esprint fa curt i enfilat el pilot i ell volent-se apartar casi ens entra a tots a boxes!! Es llença un segon esprint paralel i procuro saltar jo també..

Entrada a meta amb la sensació d´haver fet curt a l´esprint. Jo crec que he entrat sobre el 15, però restarà confirmar la classificació quan la publiquin a la web de la FCC.

CONCLUSIONS
Molt bones sensacions rodant facil al grup i arrivant facil a les estravades, tot i que com em va dir en Carles Lara, aquesta és una cursa atípica, i quina raó tenía!

2 comentaris:

  1. Ei Joan Encantando de conocerte en persona. A ver si la salud y el tiempo para entrenar nos acompañan y podemos coincidir más veces

    ResponElimina
  2. Lo mismo digo Toni, un placer conocerte en persona. A ver si el tiempo nos deja, que se avecina frio del bueno, dicen..
    Nos vemos en la siguiente!

    ResponElimina