dilluns, 4 d’octubre del 2010

Anul·lada l´escalada al Rat Penat!

Doncs si que comencem bé!! La primera edició de l´escalada.. Bé que hi farem, a veure si de cara a l´any que bé es pot disputar.

Dies enrrere a la pàgina web de la federació hi van anotar la "I ESCALADA AL RAT-PENAT", organitzada pel club ciclista de Castelldefels que la pujada li ha donat nom. La cursa no puntuable pel campionat, estava programada per a les diferents categories de veterans i senior Ma30. El dia assenyalat era el pròxim dissabte dia 09/10/10 al matí.

Donat les més que poquíssimes curses a les que he pogut assistir aquest any degut als dos accidents, vaig afanyar-me a comprar un pinyó per poder fer-la, ja que tot i únicament conèixer la pujada només per la tele a LA VUELTA, de tots és sabut que amb un 39-23 no en tens per ni amb prou feines passar la barrera de l´inici.
Tot preparat i.. miro la web i la cursa ha desaparegut!!! Truco a la FCC i després de confirmar-me que en efecte la cursa s´ha anul·lat, m´informen que el motiu ha estat l´incompatibilitat amb altres curses. Caram quina rabia!
No passa res, encara em queda la del pròxim dia 17 a Pallejà, de caire social i per invitació. Després d´aquesta, comença la temporada de FANG!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada