divendres, 5 de febrer del 2010

Specialized Tarmac S-Works R.I.P

Doncs com el títol diu, ciao a la specialized. Ahir juntament amb el Pedro del Badabici, vam fer una inspecció més acurada dels danys a la bicicleta, ja que desde l´accident, la vaig penjar a casa i no la vaig ni mirar. Resultat: Cuadre partit pel tirant del darrere al costat de la caixa pedalier, rodes per llençar, seient, manillar, conta km´s, pedals, etc... Això encara pinta pitjor, tenia l´esperança de que quan pogués peritar-la l´assegurança, canviar les cuatre peces danyades i poder seguir entrenant..

És una llàstima, la veritat es que ha estat un molt bon quadre que recomano a tothom per la rigidesa, duresa (no si t´atropellan), estètica i sobre tot, per la polivalència tant en pla com en pujada. Això s´allargarà una mica més del que tenia pensat..

Ara tocarà mirar altres opcions...........

2 comentaris:

  1. Kin pal oi?. l'assegurança et protarà una bici nova , vamos que d'aqui no res estrenes nou pepino.

    Recupera't.

    JT

    ResponElimina
  2. Això espero, però suposo que el tema s´allargarà una mica.. Ara en el que penso es en la recuperació, tot i que el geneoll esquerre no pensa el mateix i l´inflamació segueix.. Gracies pels ànims, ja estic desitjant tornar a pedalar, sigui al damunt del que sigui!
    Merci pels ànims!

    ResponElimina