dijous, 1 d’octubre del 2009

"Purito" el gran!!

Contra tot pronòstic, el ciclista de Parets del Vallès Joaquim Rodríguez va guanyar aquest diumenge 27 de setembre la medalla de bronze al Mundial de ciclisme en ruta celebrat a la ciutat suïssa de Mendrisio. L'australià Cadel Evans va proclamar-se campió, i el rus Alexandre Kolobnev va quedar segon. Evans, que succeeix al podí a l'italià Ballan, va invertir 6 hores i 56 minuts a recórrer els 259,5 quilòmetres que tenia el circuit. "És una llàstima que Kolobnev i jo haguem fet el tonto, perquè podíem haver esprintat per l'or", va subratllar Rodríguez al finalitzar la cursa. Això sí, el paretà va reconèixer que "un bronze ja està bé".

Respecte de l´"ESPARTANO", simplement espectacular... El suec Gustav Larsson, company del Saxo Bank, va quedar segón a 1 minut 27 segons i l´Alemany Tony Martin va completar el podi, a 2 minuts i 30 segons.