dilluns, 13 de juny del 2011

Un dilluns qüalsevol..

Avui ha tocat matinar si volia sortir a pedalar! Volia estar a casa d´horeta i per la tarda impossible!




Aprofitant que la colla de Pallejà "repostava" prop de casa, m´he muntat una sortida de "persecució".


A les 8.15 sortia de casa direcció Snt Andreu de la Barca passant per Castellbisbal. Quan he arrivat al punt, jo crec que debia fer uns 15 minuts que habia passat la colla, per tant toca perseguir!


Ritme constant però sense ofegar-se. La primera hora tenint en conta que gran part del recorregut, tret dels primers 4km´s de la pujada als 4 vents, la resta he pedalat en pla/baixada, he pogut cobrir 34´5 km´s en 60 minuts.



Castellbisbal, Martorell, les carpes, Olesa. A partir d´aquí ha començat a plovisquejar i he dubtat si continuar, no obstant ja posats m´ha estat igual. Arrivant a Monistrol ja han deixat de caure gotetes.


Enfilo les primeres rampes de l´alt de Vacarisses, aquest cop millor que la setmana passada amb en Carles, que anava fatal de cames... Al qm 2 de pujada veig dos mallots del Pallejà!! Bravo, no s´han rajat, penso.. Atrapo, son en Ramon i l´Angel, que van a ritmet. Els saludo i continuo.


Més amunt, en la part exigent trobo un rosari fluorescent. El primer en en saludar és el Segura, després en Josep, el Jose Olesa i un altre noi que no coneixia fins avui. Em diuen que el senior i uns quants més van bastant més amunt, o sigui que continuo..



El grup dels ràpids ja està molt, massa amunt i m´hauré d´esperar a coronar per saludar-los. A dalt el senior lluïnt el seu flamant mallot rosa de guanyador de la volta a Astudillo, amb l´Ivan i un parell més que no els coneixia.


Tot plegat ha estat gratificant tornar a saludar a la colla, feia molts mesos que entre una cosa i un altre no els veia i m´ha fet gracia. Han estat pocs els qm´s que hem pedalat plegats, però ha estat força bé.



He acabat la volta baixant cap a Olesa novament, carpes i els onze.

Tot plegat han estat 82 km´s a 30.7km/h.

Demà en principi, una mica més!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada