dilluns, 30 de maig del 2011

Trofeu ciutat de Banyoles (CRONICA)

Aquest passat dissabte es va disputar a Banyoles una de les curses més curtes i alhora més dures del calendari català.
Sortida de Banyoles per després d´uns 10 kms iniciar la pujada al temible Rocacorba.

Sortida neutralitzada d´uns 50 metres i piiiiiip!!
Només tocar el xiulet ho proba l´inconbustible Edu Gomez (Mon bike & run), seguit d´un Munt bike que finalment desistiria en el seu intent. Sense pensar-mo i tenint en compte les meves opcions al Rocacorba, decideixo demanar pas al pilot i saltar a l´aventura! Darrera meu salta també en Banyeres (Munt bikes) i el "pollo" (Electroizas).

Encara no haviem fet ni 200 metres i els cuatre marxem del grup. Per un moment em ve al cap el Javi Puit, gran especialista en aquest tipus d´arrencades "de pito"..

Marxem tirant a bloc els quatre a relleus sense mirar enrrere. En algún revolt veig que no acabem d´agafar distància, però no dessistim. Amb el pas dels km´s el pilot para i poc a poc anem agafant temps. Al final jo crec que vam poder arrivar a peu de port amb un minut i mig d´avantatge, més o menys..

Em dona la sensació que l´Edu i en Banyeres porten dos o tres punts més que jo, tot i així tiro tot el que puc en l´escapada fins que les primeres rampes del Rocacorba reorganitzen la cursa i col·loquen a cada un al seu lloc. El primer en caure dels quatre soc jo, la meva miniaventura ha durat poc més de 10 km´s. Bé, ja hi comptava.

Quan porto uns 3 km´s de pujada em passa el que queda de pilot, jo coneixedor de les meves possibilitats i sabent el que resta de port, continuo el meu ritme intentant anar de menys a més.

Mentre les rampes es van fent més i més dures, aconsegueixo esgarrapar un parell de posicions de dos corredors que han "caigut" del pilot.

Al final i després de patir una bona estona, corono el port esgotat però content!!

Dissabte va ser un dia molt especial on vam viure emocions intenses amb els amics del team. No vam voler deixar escapar l´ocasió de recordar en Xavi, present amb tots nosaltres durant la dura ascensió que ell tants i tants cops havia fet entrenant.

Les fotos son de la nostra estimada Julie i del nostre cappo Amat.

TOTS SON TONDO!!!

2 comentaris:

  1. Iep, molt bé, mitja cursa escapat ;) aviat tornaré i entre tú i el xavi ens barallarem per veure qui sala al km 0...a veure si m'apropo a saludar-vos als campionats de catalunya.

    ResponElimina
  2. Home, tècnicament si que ho es mitja cursa, jejeje.. Encara que la cursa només tenia 20km´s!!
    Et trobem a faltar Javi!!

    A tope amb la teva cursa particular, molta sort!!

    ResponElimina