dijous, 30 de desembre del 2010

Fins l´any vinent, CX!

Donat que l´ultima cursa de la Copa Catalana de ciclocross és aquest proper diumenge a Mataró i no hi podré anar, dono per finalitzada la meva primera temporada en aquesta disciplina.

El balanç no pot ser més positiu! Realment no esperava passar-ho tant bé i gaudir tant d´aquesta disciplina, en la que a priori pensava EQUIVOCADAMENT que no hi hauría gaires adeptes. Realment ESPECTACULAR! L´any que vé si puc repeteixo!

Aquesta setmana ja he "tunnejat" la MUD per començar a rodar en carretera i anar fent desnivell.
Dimecres pujada a la creu Aregall i al suro i ahir doble pujada als Casots i Ordal. Les cames ho noten i el cul es ressenteix moltíssim de la manca de costum.
Ara toca una setmana de descans obligat per manca de temps, tot i que pot ser m´aventuro a escaparme algún dia a correr a peu per "salvar els plats"..

BONA SORTIDA/ENTRADA D´ANY!!!

3 comentaris:

  1. Ja t'ho deia jo, el CX és una disciplina que enganxa i molt. Me n'alegro que hagis disfrutat d'ella. Jo, malauradament, no n'he pogut fer ni una. L'any vinent serà!

    Feliç 2011!!!

    ResponElimina
  2. Estic content d'haver-te conegut. A veure si al llarg de l'any ens anem trobant i sinó fins l'any que ve al CX

    Bon any!

    ResponElimina
  3. CARLES: Ets sabi, quanta raó tenies.. L´any vinent segur que no deixaràs escapar la possibilitat de tornar a trepitjar fang..
    Una abraçada forta, ens trobem en alguna social!

    MARC: Ha estat un plaer competir al teu costat, tot i que a diferent nivell, jeje.. El primer any et vas fixant en qui ja en sap i tú has estat un molt bon referent per a mi en això del CX, ets un crack!
    Una abraçada!

    ResponElimina