dimecres, 13 d’octubre del 2010

Al mal temps bona cara!!!

Avui el meu planning ha resultat truncat per la pluja, novament.
Lluny de tornar a quedar-me a casa he decidit llençar-me a la muntanya! La bona noticia es que les darreres plujes han deixat el llit de la riera en un estat formidable per la pràctica de la bicicleta de muntanya, o sigui.. Terreny enfangat on la sorra agafa amb totes les seves forces els pneumàtics de la bici..
Hi ha tramps de la riera on realment costa de veritat donar pedals, això obliga a pedalar amb força i en ocasions haber de carregar amb la bicicleta, que divertit!!! Però que dur..

Un cop deixat el llit de la riera, cap amunt que fa pujada direcció Rellinars i deixant enrrere Terrassa. I quina pujada!! A la foto no s´aprecia gaire el pendent, però segur que aquest tram deu rondar el 18%.
Com no hi a temps per a més, retorn cap a casa per una trialera que mai habia fet i no sabia ni on em deixaría. El terreny molt lliscant i perillós sobre tot a les zones de pedres.

Per cert! El comportament de les MAVIC RAZOR és excepcional! He hagut de posar en varies ocasions els peus completament dins l´aigua fins als turmells, i sorprenentment als pocs minuts la sabatilla era com si tornés a estar seca del tot! La veritat es que m´ha sorprès molt gratament, si algú està dubtant en comprar-les que no s´ho pensi, son efectives a banda de super còmodes! Bona compra!

Al final, quasi 2 horetes pedalant per la muntanya a bon ritme. Pot ser es psicològic però es nota l´aturada de 4 dies.. Demà si el dia ho permet, sortirem a la carretera.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada