diumenge, 20 de juny del 2010

Mentre dormies..

Aquest matí, havent plegat de la feina he començat a pedalar cap a casa, segons el planning.
La ruta ha estat la prevista i habitual en cap de setmana de treball: Pujant a Snt Llorenç fins la cruïlla de Granera, continuar fins Monistrol de Calders, Calders i rotonda en direcció a Navarcles, moment en que ha començat la pujada a Estenalles per la part llarga. En total poc menys de 80 km´s.
A les 06.15 ja pedalava amunt, pot ser amb més fresqueta del que és habitual.
A partir de Sant Llorenç la carretera es fa tranquila, molt tranquila.. Dona gust pedalar per una carretera on t´avança un cotxe cada 15 minuts!

El sol ja ha enfilat la muntanya i es deixa veure amb força.

La baixada a Monistrol ràpida i fresqueta, la carretera s´endevina humida de la nit.
Rodada ràpida i arribo a peu d´estenalles.
Les primeres rampes bé, però a partir de la primera pujada les sensacions han anat cada cop a menys, de forma que no em notava ni cansat de cames ni de pols, el cas es que les sensacions generals no eren bones. Sentia el cos destemplat i tot i no tenir fred, em notava més a gust pujant a ritme suau que inclús en els trams de baixada. Sona extrany, però és ben bé així.

Encarant un dels trams més durs de la pujada a Estenalles.

Txino txano vaig pujant i més o menys a la cruïlla de Mura em vaig recuperant poc a poc, cosa que em va perfecte per coronar el port amb un canvi de ritme suau i començar a enfilar la baixada.
La baixada espectacular, bufa una mica de vent de cul i això fa que la bici es llenci a més de 70km/h. Quin gust poder pedalar a aquesta velocitat gràcies al 53/11.
MOLT IMPORTANT: En festius com diumenge, a la part alta de les Estenalles heu d´anar amb molt de compte ja que s´omple la zona de "domingueros" que no paren atenció a la circulació i es fàcil trobar-se als típics que s´obren als revolts i enbaeixen descaradament el teu carril. Aneu molt en compte, de veritat.. Jo avui concretament, quan he coronat i he començat la baixada un cotxe m´ha creuat el carril per entrar al parquing de terra de la dreta i he hagut de clavar frens, derrapant inclús amb la roda posterior.
Un cop acabada la baixada, he arribat a casa amb moltes ganes de menjar alguna cosa, una bona dutxa i a planxar l´orella!

Demà dilluns descans obligat i la setmana que vé el que es pugui!

2 comentaris:

  1. ¡Hola amigo mio!ya veo que tienes montura nueva,cuelga una foto para que me pueda deleitar con semejante belleza.

    ResponElimina
  2. Eeei crack! Unois post mas abajo podràs ver las fotos de la entrega i de la cursa de Banyoles!
    Que finuraaaa!

    ResponElimina