dimecres, 30 de juny del 2010

Avui dia de NO bona sort.

Doncs si, avui sembla que no ha estat el meu millor dia d´entreno. Tot ha començat com sempre, o sigui BÉ. Direcció cap a Castellar la 1ª incidència: Em poso de peu en un dels repetxons i clack! Un dels radis de la roda posterior ha passat a millor vida.. Com només duia 12km´s he decidit continuar la ruta, no sense avans haber de destensar el cable del fre del darrera per no anar frenat..Pujo La Salut i a la llarga recta entre Polinyà i Sentmenat la 2ª incidència: Pssssssiiiiiiiiiishhh!!!!! El tubular del darrera també decideix passar a millor vida.. Carai, quina mala sort!!! Bé, el rellotge comença a apretar, per tant reparo i continuo això sí, escurçant la ruta.
Ja a la carretera de Castellar la 3ª incidència: Pssssssiiiiiiiiiishhh!!!!! No m´ho puc creure!! Torno a punxar!! Avui estic de pega.. A 10km´s de casa i no porto cap tubular més. Penso en tornar caminant, però a banda de perillós pel trànsit, em puc tirar hores per arribar..
Finalment decideixo pedalant de peu i sense passar de 8km´s/h, anar tirant poc a poc.
Arribo a casa amb el temps just per dutxar-me i marxar SENSE DINAR cap a la feina pensant, ja brenaràs més..
Avui ha estat un d´aquells dies en que qüalsevol ciclista que es "llenci" a la carretera dia sí dia també, més tard o més d´hora a de patir..
Això si, al mal temps bona cara!!!

2 comentaris:

  1. En estos tiempos que corren lo que hace falta son tios como tu con la moral bien alta,un abrazo.

    ResponElimina
  2. Dias de estos passan una vez cada 2 temporadas, o sea que yo contento porqué teóricamente hasta el 2012 estoy cubierto!!
    Y teniendo en cuenta que estadísticamente solo te atropelllaràn una vez en tu vida, la temporada que viene es la mia!
    Un abrazo!

    ResponElimina