diumenge, 9 de maig del 2010

Setmana fluixa..

Aquesta setmana només he pogut acumular dues sortides d´entreno amb un total de 120km´s aproximadament.. Ha estat una setmana fluixeta, espero que la vinent pugui fer alguna coseta més! De moment i com a mínim el cap de setmana està lliure i espero poder sortir amb la colla de Pallejà.
El pròxim objectiu és la cursa del dia 23 de Maig a Odena, tot i que a la WEB de la FCC no hi ha cap tipus d´informació referent a distància, recorregut, hora, etc...
Serà una sorpresa! Esperem que les petites molèsties a la gola marxin i no vagin a més...
Per cert! Llàstima la roba de nou diseny que esperavem dels Black´s (colla jove PC Nicky´s)! Sembla ser que a INVERSE han tingut algún problema amb el tint.. Una pena perquè els companys que volien estrenar-la a Remences avui no han pogut fer-ho. Haurèm d´esperar uns dies més per anar rebre-la de nou!

Última hora! Avui s´ha disputat el TROFEU CIUTAT DE SANT ADRIA V MEMORIAL PEDRO OLBA de Veterans on el Borràs Senior ha fet una excel·lent cursa acabant primer de la categoria i 23 de la general, entrant amb el pilot a només 7 segons del guanyador, el Santi Alentorn del Pinturas Grimaldo. Els números son: 50km´s en circuit urbà a 41.78km/h de promig.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada